Plana
Principal


Psicoterapia
Emocional


Terapia
Energetica


Terapia
Manual


Contacte
Tarifes


 

Reiki

k Bach


REIKI

Amb el Reiki s'allibera el flux de la força vital que està bloquejada al cos humà mitjançant la canalització de "energia universal".

Quan la teva energia natural flueix d'una manera saludable i equilibrada, tot està en harmonia, i et sentiràs més feliç, més relaxat, i amb vigor.

El Reiki actua no només a nivell físic sinó que es reflecteix en el nivell emocional, espiritual i mental, retorna a tots els nostres nivells al seu estat natural d'equilibri atorgant uina sensació de benestar i alegria.


KINESIOLOGIA

La kinesiologia es realitza des d'una perspectiva holística de la persona: estructural, bioquímic, emocional i energètic. La salut la podem mesurar per la nostra capacitat de gaudir, i de compartir-nos tots els nivells.

Tot malestar que s'expressa a nivell físic (Estructural), abans s'ha generat a nivell funcional orgànic funció, relacionat amb la homeòstasi interna (bioquímic). Abans a nivell emocional per estat anímic i abans a nivell energètic.


FLORS DE BACH

Aquesta teràpia ens serveix no només per resoldre el problema emocional, sinó tmabién la causa emocional de la malaltia.

Oferint al cos un estímul addicional per superar les nostres pors, ressentiments i traumes, per exemple.

El terapeuta ajuda a seleccionar aquelles essències més adequades tenint en compte la nostra situació, personalitat o estat emocional.